Menú de la setmana

Menú setmana 25/11-29/11

  • Amanida de tomàquet marinat, ceba, blat de moro, tonyina i ruca.
  • Crema de verdures amb formatge fresc.
  • Faves i pèsols a la catalana
  • Pappardelle a la crema suau de formatge brie i tomàquets xerris.
  • La quiche lorraine de formatge de cabra, espinacs i avellanes amb amanida de quinoa.
  • Parmentier de patata, ou poché, pernil i cruixent.

————————————————————————————————————

  • Dorada a la planxa amb sofregit de tomàquet canari i espinacs.
  • Romescat de lluç amb cloïsses. 
  • Llom de bacallà amb samfaina
  • Tagliata de vedella, perfum de romaní y patates forneres
  • Mandonguilles casolanes guisades amb ceps
  • Arroz amb bacallà i verdures

————————————————————————————————————

  • Gelat italià de maduixa
  • Pastissos del dia
  • Iogurt amb melmelada
  • Creme brulée amb maduixes
  • Cafè o tè.

Aigua, llimonada amb menta, canya de cervesa, vi negre, vi blanc.

Preu menú:   13.50€ 

1 primer plat + beguda + postre :10,20€

1 segon plat+beguda+postre: 11,20€

Els nostres plats també disponibles per emportar

5/5

Horari de cantina restobar

lun.: 9:00–23:30
mar.: 9:00–23:30
mié.: 9:00–23:30
jue.: 9:00–0:00
vie.: 9:00–1:00
sáb.: 9:00–1:00
dom.: 9:00–23:30

Trucar ara: 932 45 69 05

Email de contacte: ​hola@cantina.cat